Bani pe internet cu PaidVerts si metoda Martingale

Sunt sigur ca multi dintre voi v-ati inscris pe PaidVerts, un site pe care chiar se pot face bani pe internet. Ceea ce conteaza cel mai mult pe acest site, este sa aveti un numar de BAPs mare, asa ca m-am gandit sa va prezint o metoda pe care nimeni nu a prezentat-o pe niciun site, o metoda incercata de mine, o metoda pe care folosind-o fac in medie 1000 BAPs pe zi, fara riscuri foarte mari si fara investitii.

Va puteti inregistra pe PaidVerts cu un CLICK AICI
Sau click pe bannerul de jos:
PaidVerts

Ce va recomand eu in cazul in care deja ati reusit sa strangeti ceva banuti pe cont:
Upgrade-ul de 0.05$ – Platiti 0.05$ si primiti site-uri de vizitat in valoare totala de 1$;
Cumparati Bulk Ads pentru 1$ si primiti site-uri de vizitat in valoare totala de 1.55$ + 3100 BAPs;
Mariti-va numarul de BAPs cu metoda prezentata de mine mai jos.

Bani pe internet cu PaidVerts si metoda Martingale

Ce este metoda Martingale?
Metoda Martingale este o metoda foarte veche, dateaza din secolul al XVIII-lea si a aparut in Franta. In acel timp era un pariu cu sansa de castig 50%, pentru aruncarea cu banul – cap sau pajura. Strategia consta in alegerea unei parti (cap sau pajura) si dublarea mizei pana la castig.
Ei bine, pentru PaidVerts noi vom paria pe jocuri. Alegeti din meniul PaidVerts optiunea „Games„, iar metoda Martingale o vom aplica pentru jocul „Roulette„. In ce consta acest lucru?

Vom paria pe culori (rosu sau negru). Sansele de castig sunt de 50%, dar cu aceasta metoda cresc la 99%. Sa va explic cum sta treaba:
– Pariem 10 BAPs pe rosu – pica negru – AM PIERDUT!
– Pariem 20 BAPs pe rosu – pica negru – AM PIERDUT!
– Pariem 40 BAPs pe rosu – pica rosu – AM CASTIGAT!
La un mic calcul am pariat 70 BAPs si am castigat 80 BAPs. Deci, suntem in castig! Celelalte calcule le puteti face voi, vedeti cati BAPs aveti acum in cont si pana unde puteti merge cu pariatul. Miza minina este de 10 BAPs! (Recomandarea mea este sa porniti de la miza minima)

De fiecare data cand castigam, plecam cu pariul de la 10 BAPs pe culoarea opusa. Adica, mai sus am pariat pe rosu, am castigat, acum pariem pe negru, pornind de la 10 BAPs.
Cateva sfaturi:
– incepeti de la 10 BAPs si nu va aruncati la sume mai mari (exista probabilitatea sa pice aceeasi culoare de 10 ori la rand si poate nu aveti destui BAPs in cont ca sa mergeti mai departe);
– incercati sa nu faceti prea multi BAPs pe zi, pentru inceput va sfatuiesc sa faceti maxim 300 BAPs zilnic

Se pot face bani pe internet cu PaidVerts si metoda Martingale. Va recomand sa o folositi cu mare atentie, daca aveti intrebari, imi puteti lasa un comentariu mai jos

Related Posts
Previous
« Prev Post