Solidaritate pe Facebook, steagul Frantei la fotografia de profil

S-a lansat o noua „moda” pe Facebook, steagul Frantei la poza de profil! Noua functie aparuta pe Facebook care iti permite plasarea steagului Frantei peste fotografia de profil, se pare ca a fost testata anul acesta cu o alta ocazie si a devenit extrem de populara.

Acum, dupa tragedia din Franta, unde atentatele teroriste soldate cu peste 129 morti si 350 de raniti, utilizatorii retelei de socializare Facebook folosesc aceasta aplicatie in semn de solidaritate cu cele intamplate.

Nu stiu ce reactie pot avea dupa ce 50% dintre romanii nostri au folosit aceasta aplicatie. Suntem oameni, chiar si doi romani de-ai nostri au murit in urma acestor atentate teroriste, trebuie sa fim solidari, dar cred ca folosirea acestei aplicatii depaseste orice limita.

Sper ca nu ati uitat deja de „atentatul” nostru, de la Colectiv, unde foarte multi tineri au murit din cauza sistemului murdar. Nu vreau sa ma intorc la acest subiect despre Colectiv, dar simt nevoia, din nou, sa spun ca totul a fost premeditat.

Incerc sa ma abtin din alte comentarii, este treaba voastra daca doriti sa tineti steagul Frantei la fotografia de profil de pe Facebook. Urmariti VIDEO de mai jos, asta asa, pe langa subiect:





Condoleante familiilor celor din clubul Colectiv si celor din Franta!

Related Posts
Previous
« Prev Post