Cinci trucuri pe care orice femeie trebuie sa le aplice in timpul sexului



Intr-o relatie stabila, viata amoroasa tinde sa devina monotona atunci cand faceti mereu acelasi lucru. La inceput totul va fi bine, veti fi atrasi unul de celalalt, pentru ca exista acel impuls de a cunoaste trupul si dorintele partenerului.



De fiecare data trebuie sa faceti ceva nou pentru a nu lasa rutina sa se instaleze. 
Nu trebuie sa il lasi pe el sa faca totul, in timp ce tu stai linistita pe spate. Cateodata este necesar sa iei initiativa, sa il surprinzi, sa aduci ceva nou in viata voastra sexuala.
Pentru a-l atrage din ce in ce mai tare exista cateva trucuri pe care le poti aplica.
Lenjeria sexi
O lenjerie provocatoare nu da gres niciodata! O pereche de chilotei minusculi, un sutien care sa iti puna bustul in evidenta, si o atitudine extrem de sexi il vor pune pe jar. Culoarea perfecta pentru acest tip de lenjerie este culoarea pasiunii, rosul aprins.

Striptease
Un dans lasciv nu strica niciodata! Chiar il vei excita la maximum si, mai mult ca sigur, vor iesi scantei! Iar daca pe sub haine vei purta si lenjeria despre care am vorbit mai sus va fi mult mai bine! Nu uita sa porti si o pereche de pantofi cu toc. Barbatii se dau in vant dupa picioarele lungi, talia subtire si eleganta in miscare. Trei lucruri pe care tocurile inalte le subliniaza!

Preludiu
Iti place sa fii alintata, mangaiata, sarutata pe tot corpul, insa si el tanjeste dupa un asemenea tratament. Adora sa fie sarutat si muscat usor de ureche, atins usor cu varful limbii pe sfarcuri, cu buzele de sus in jos de-a lungul trupului, dar si sa fie masat gentil in zona genitala... Daca pana acum treceai cu vederea peste aceste lucruri, este timpul sa incepi sa acorzi atentie preludiului!
Poti alege micile jocuri sexuale care implica frisca si, de ce nu, sos de ciocolata! Va fi delicios sa le lingi de pe trupul lui! 

Fantezii
Afla-i fanteziile si incearca sa pui in practica cel putin una. Il vei suprinde placut si va fi extrem de dornic... mai ales ca este un lucru pe care indraznise numai sa si-l imagineze!

Pozitii noi
Indrazneste sa experimentezi ceva nou! Sunt atatea pozitii pe care le puteti incerca... Nu trebuie sa iti faci probleme, sigur vei gasi mai multe care sa va placa amandurora! Dar nu alege numai pozitii in care numai el trebuie sa fie activ! Preia initiativa! Barbatii adora femeile jucause... Poti opta pentru pozitia scaun sau femeia deasupra (cu fata, dar si cu spatele la partener).

Related Posts
Previous
« Prev Post