Răzbunarea din Hexagon! Franța, atac MASIV asupra SIRIEI


Mai multe avioane de luptă ale Franței au bombardat masiv poziții ale teroriștilor în Siria.

Franţa a început contraofensiva împotriva Statului Islamic în Siria, iar Ministerul francez al Apărării a declarat că avioanele din Hexagon au distrus un comandament jihadist şi o tabără de antrenament din Rakka.

În urmă cu o zi, premierul francez Manuel Valls a declarat că Franța va continua intervenția în Siria pentru a ataca Statul Islamic.

"Suntem în război, vom acționa și vom ataca acest dușman (jihadist) pentru a-l distruge în Franța, în Europa și în Siria și Irak"
, a spus Valls.


Astăzi, o escadrilă de avioane de luptă au bombardat masiv poziții ale teroriștilor în Siria. Atacul este cu atât mai important cu cât presa din Statele Unite a dezvăluit că atacatorii din Paris au comunicat cu jihadişti din Statul Islamic înainte de atentate.

Atentate la Paris


O serie de explozii și atacuri armate au zguduit Parisul, vineri seară. Trei explozii, în urma unor atacuri sinucigașe, au avut loc lângă Stade de France. Președintele Francois Hollande, aflat pe stadion, a fost evacuat de urgență. De asemenea, mai mulți bărbați înarmați au deschis focul în mai multe locații din Paris și au luat ostatici. 132 de persoane au murit și 352 sunt rănite, conform unui bilanț provizoriu. Doi români au murit în exploziile revendicate de Stat Islamic.
Foto: EPA


Related Posts
Previous
« Prev Post