Castiga online cu Traffic Monsoon

Ce este Traffic Monsoon?
Traffic Monsoon este o platforma care iti permite sa castigi atat cat doresti. In functie de numarul de persoane invitate, castigul poate sa fie nelimitat. Castigul propriu este de aproximativ 0.10$-0.20$ pe zi, in functie de cate reclame iti apar in cont. Castigul de la referrali este de 100%. Daca ai inscris 9 referrali activi, poti sa castigi 1$ pe zi.

Pentru a te inregistra da Click Aici
Sau click pe banner-ul de mai jos.
Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

Cand te loghezi in cont trebuie sa lasi sa se termine RECLAMA care o sa apara si cand expira timpul dai click pe butonul Back to Dashboard ca sa te conduca pagina principala a contului.



Dupa ce ai intrat in cont vei putea incepe sa faci bani, dand click pe butonul verde Cash Links, asa cum se vede in imaginea de mai jos:


Odata ce ai intrat pe pagina cu Cash Links, iti vor aparea reclamele disponibile cu ajutorul carora vei face bani. Va trebui sa dai click pe fiecare buton "Claim", astepti sa se termine reclama, introduci codul de siguranta si apesi butonul care apare, pentru a te intoarce la pagina anterioara. Procedezi la fel pana se termina toate reclamele.


Reclamele de 0.02$ dureaza 60 secunde
Reclamele de 0.01$ dureaza 30 secunde
Reclamele de 0.005$ dureaza 15 secunde
Reclamele de 0.001$ dureaza 5 secunde

In timpul unei zile pot sa apara de mai multe ori reclame disponibile. Acestea apar in functie de vanzarile din ziua respectiva si pot sa difere de la o zi la alta. Ideea este sa intri de mai multe ori pe zi pentru a prinde cat mai mule reclame.

De obicei reclamele care apar pe primul rand in partea stanga sunt cele mai noi reclame. Este posibil sa dai click pe o astfel de reclama si cand ai terminat de vizualizat si ai introdus codul de securitate  sa iti apara mesajul Sorry, Ad Expired. Acest mesaj il primesti din cauza ca reclama a fost disponibila doar pentru un anumit numar de vizualizari si pana ai vizualizat tu reclama, aceasta a fost deja vizualizata si validata de alti utilizatori si a atins numarul maxim de vizualizari.

Pentru a primi bani si de la persoanele inscrise de tine (100% din ce castiga acestia) va trebui sa mai vizionezi inca 10 reclame in plus, fata de cele pentru la care primesti bani. Pe pagina principala o sa-ti apara o zona in care poti vedea scris cu verde data si ora pana la care aceste 10 reclame pe care le-ai vizionat sunt valabile, iar mai jos apare scris cate ore si minute mai sunt disponibile pana cand reclamele pe care le-ai vizionat sunt valabile. Pentru prima data cand intri in cont, aceste informatii apar scrise cu rosu, anuntandu-te ca timpul de valabilitate a expirat.


Pentru a prelungi timpul cu aproximativ 24 de ore este nevoie sa vizionezi cel putin 10 reclame. Pentru aceasta apesi butonul cu albastru Start Surfing.


Dupa ce timpul de vizionare a reclamei a expirat, o sa apara un numar de 5 imagini, dintre care 2 sunt identice. Va trebui sa dai click pe una dintre cele doua imagini identice pentru validarea reclamei.



Dupa ce ai vizualizat cele 10 pagini, apesi pe butonul albastru Back to Account si te intorci la pagina principala. Vei vedea ca timpul care este scris cu verde s-a marit. Trebuie sa urmaresti mereu ca acel timp sa nu expire, pentru a putea primi 100% din castigurile referalilor.

Pentru fiecare reclama care o vizualizezi primesti credite in proportie de 2 la 1 (pentru doua reclame vizionate primesti un punct credit). Aceste credite le poti folosi a-ti face reclama la alte afaceri care le ai. Pentru aceasta trebuie sa intri la sectiunea My Websites. Poti adauga maxim 15 website-uri.




Dupa ce ai introdus adresa site-ului la care vrei sa faci reclama, va trebui sa aloci creditele pentru site-ul care vrei sa-l promovezi. Apesi butonul cu albastru Manage, apoi butonul ce apare sub el – Assign. In fereastra care se deschide alegi cate credite doresti la aloci si apesi butonul Assign.


Daca vrei sa acumulezi mai multe credite penru a putea aduce mai multi vizitatori pe site-urile tale, poti sa faci surf gratuit ca sa acumulezi credite sau poti sa cumperi creditele. Decizia e a ta.

Cand ai acumulat in cont minim 2$ poti sa faci prima retragere. Dupa aceea suma minima pentru retragere creste cu cate 1$ pana la maxim 10$. Eu am facut recent o retragere si plata a fost instant. Mai jos ai dovada de plata.


Daca ti-a placut prezentarea si vrei sa faci niste bani in plus, inregistreaza-te dand click pe butonul de mai jos.

Inregistrare

Related Posts
Latest