SHAKIRA, din nou INSARCINATA? Iata ce ar fi dat-o de gol!



Shakira (37 de ani) a declarat in cateva randuri faptul ca isi mai doreste cat de curand un copil cu iubitul ei, Gerard Pique (27 de ani), numai ca o impiedica proiectele muzicale, carora cu greu le face fata.

"Daca nu as avea atat de multe de facut in cariera, as fi fost deja insarcinata, din nou", declara blondina in martie 2014.
Se pare ca munca nu o impiedica sa faca si bebelusi, cu iubitul ei, fotbalistul spaniol Gerard Pique. Cantareata a starnit speculatii la ultima ei aparitia, la Festivitatea de Inchidere a Campionatului Mondial din Brazilia, unde a afisat o burtica mult prea mare.
Energica, asa cum este ea de obiecei, dar putin mai pufoasa, Shakira a purtat un costum rosu, cu franjuri si transparente, care ii scoteau la iveala o proeminenta in zona abdominala. Imediat, la bursa zvonurilor a aparut informatia cum ca vedeta ar fi din nou insarcinata.
Shakira si Gerard Pique s-au cunoscut in 2010, insa au confirmat ca sunt intr-o relatie abia la sfarsitul lui martie 2011, cand blondina a anuntat pe conturile ei de Twitter si Facebook. In septembrie 2012, vedeta a marturisit ca este insarcinata si ca urmeaza sa aduca pe lume copilul fotbalistului. Pe 22 ianuarie 2013, cantareata l-a nascut pe Milan Pique Mebarak.

Related Posts
Previous
« Prev Post